Foto: EPA/LETA

Harija Potera lomas atveidotājs Deniels Redklifs (attēlā) centies atspēkot baumas par viņa homoseksuālo orientāciju, intervijā televīzijas kanālā MTV paziņojot, ka viņš nav gejs, vēsta britu laikraksts The Daily Telegraph.

"Cilvēki var to apgalvot, ja viņiem gribas, bet es neesmu gejs. Esmu heteroseksuāls," paziņoja 20 gadus vecais aktieris, kurš kopš 11 gadu vecuma filmējas Dž.K. Roulingas romānu Harijs Poters ekranizācijas un, pateicoties tām, arī kļuvis slavens visā pasaulē.

"Es redzēju vienu džeku internetā, kurš teica - "Protams, ka viņš ir gejs, viņam ir geja seja". Tā, manuprāt, ir visai dīvaina doma jebkurā gadījumā. Geja seja? Tas ir diezgan satraucoši, it kā viņi savās mājās turētu manas fotogrāfijas blakus citiem slaveniem gejiem."

Iepriekš britu tabloīds The Sun ziņoja, ka Redklifs nesen ziedojis lielu summu naudas summu kādai amerikāņu labdarības organizācijai, kas cīnās par geju, lesbiešu un biseksuālu cilvēku tiesībām.

Minējumi par viņa netradicionālo seksualitāti radušies arī tāpēc, ka pagājušajā vasarā aktieris intervijā geju žurnālam Attitude bija atzinis, ka uzaudzis starp homoseksuāliem cilvēkiem, bet kādā citā intervijā Redklifs paziņojis, ka viņam patīk, ka cilvēki domā, ka viņš ir gejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!