Foto: Vida Press

Pēdējā laikā publiskajā telpā izskanējuši vairāki daiļaviņu, kurām piedēvēts aktiera Leonardo Dikaprio mīļotās statuss, vārdi. Šobrīd tiek trītas mēles, ka kinozvaigzne noskatījusi pievilcīgo dāņu izcelsmes "Victoria’s Secret" eņģelīti Ninu Agdalu (attēlā).

Pavisam nesen vēl mēļoja, ka Dikaprio uzsācis romāniņu ar britu modeli Roksiju Horneri. Tiesa, šai savienībai oficiāls apstiprinājums tā arī netika gūts.

Tāpat baumoja, ka aktieris, kuram vienmēr patikušas slaids, garas modeles ar blondiem matiem, noskatījis 24 gadus veco dāņu izcelsmes skaistuli Ninu Agdalu. Paparaci šovasar vairākkārt izdevās abus pieķert kopā.

Tā, piemēram, jūlija vidū aktieris un modele slepus tika piefiksēti Malibu pludmalē. Pārītis nevairījās no dažādām mīļuma izpausmēm – skūpstiem, glāstiem un pieskārieniem.

Lai gan nedz modele, nedz aktieris nav savas attiecības oficiāli apstiprinājuši, Agdalas vecmāmiņa Lona izdevumam "The Daily Mail" izpļāpājusies, ka viņas mazmeita satiekas ar Dikaprio.

Omīte pastāstījusi, ka viņas mazmeita ar Dikaprio iepazinusies pirms aptuveni sešiem gadiem. Simpātijas starp abiem bijušas jau labu laiku, taču attiecības nopietnākā gultnē ievirzījušās tikai tagad.

Jāatzīmē, ka jau pirms diviem gadiem uzvirmoja runas, ka Dikaprio uzsācis romānu ar jauniņo Agdalu, taču arī toreiz šīm runām netika gūts oficiāls apstiprinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!