Foto: DELFI/LETA

Aktrise Dārta Daneviča ar īsu komentāru atspēkojusi runas, ka viņa un politiķis Artuss Kaimiņš gaidot ģimenes pieaugumu.

Kā šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns", jau kopš novembra vidus Dailes teātrī mēļots par to, ka aktrise Dārta Daneviča varētu būt stāvoklī. Žurnāls norāda, ka līdzīgas runas virmojot arī politiķu aprindās.

Pirms apmēram mēneša 32 gadus vecā aktrise, kura ir aktīva "Instagram" platformas lietotāja, īsajos instagrama video atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem, starp kuriem pavīdēja arī visai tiešs "Vēlētos bērnus nākotnē?"

Daneviča šo jautājumu virtuāli "pāradresēja" savam mīļotajam vīrietim, Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam, sakot, ka tas jāprasa viņam: "Artuss, tev jautā!" Kaimiņa kungs gan šajā virtuālajā atrakcijā neiesaistījās un publiski neko neatbildēja.

Uz "Kas Jauns" interesi par to, vai tiešām pāris gaidot ģimenes pieaugumu, Daneviča pauž: "Pavisam noteikti neapstiprinu šādu informāciju, kā arī lūdzu respektēt manas tiesības uz privāto dzīvi".

Jau vēstīts, ka šogad maija sākumā starp aktrisi un politiķi uzvirmoja maigas jūtas, ko gan sākumā abi neafišēja, bet jau jūnijā pāris sociālajos tīklos dalījās ar kopīgiem foto un attiecības apliecināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!