Foto: DELFI

Pirmdienas, 25. februāra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā notikušajā Stila un modes balvu pasniegšanas ceremonijā pulcējās vai visi Latvijas stilīgākie cilvēki, bet uz viņu fona ar īpašu tērpu izcēlās jaunā Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (attēlā).

Dārta Daneviča, kura savulaik plašāku atpazīstamību iemantoja ar dalību pašmāju seriālā UgunsGrēks, šī gada ceremonijā tika godināta kā aizvadītā gada stilīgākā aktrise, un ceremonijai Daneviča bija piemeklējusi vakara dress code atbilstošu melnu kleitiņu.

Tiesa, gan balvu pasniegšanas pasākuma viesus, gan televīzijas skatītājus patīkami pārsteidza jaunās aktrises drosmīgais kleitas izgriezums - lai gan meitenes dekoltē zona bija piesegta ar caurspīdīgu audumu, kleita atsedza aktrises krūtis un pievērsa vai visu klātesošo stiprā dzimuma pārstāvju skatienus.

Kāpjot uz skatuves pēc balvas, Daneviča pastāstīja, ka vēl brīdi pirms apbalvošanas ceremonijas viņa bijusi uz skatuves Dailes teātrī, kur iejutusies Zeldas Ficdžeraldes lomā izrādē Neprātīgā Zelda.

"Vēl pirms desmit minūtēm man mati bija salieti ar vīnu un iztecējusi skropstu tuša, bet mašīnā es ātri sataisījos," godīgi pastāstīja Daneviča un atzina, ka šī ir viņas mūžā pirmā balva, par ko jaunā aktrise ļoti priecājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!