Foto: Vida Press

Populārā Holivudas aktrise Demija Mūra, kura nesen nosvinēja pusgadsimta jubileju, kādā ballītē Maiami sarīkojusi īstas "netīrās dejas" – fotogrāfijas izplatītas daudzos ārvalstu medijos, kuri ir nobažījušies par aktrises psihisko veselību.

Pēc šķiršanās no Eštona Kačera Mūra ir sākusi tikties ar vēl jaunāku vīrieti - 26 gadus veco mākslas dīleri Vito Šnabelu, un tieši šis fakts Mūrai, iespējams, ir ļāvis pilnībā atraisīties.

Paparaci uzņemtajās fotogrāfijās no Chanel Beachside Barbecue ballītes, kurā bija ielūgti arī mūziķis Lenijs Kravics un Džordža Klūnija mīļotā sieviete - televīzijas seja Steisija Kīblere, Mūra laidās tik trakā dejā, ka pat Lenijam Kravicam kļuva neērti.

Kā dzeltenajai presei pastāstījuši citi ballītes viesi, šķietami apreibusi Mūra kādā brīdī pielēca kājās un, erotiski kustinos gurnus, uzsāka īpatnēju deju. Viņa tajā vēlējās iesaistīt arī Kravicu, taču mūziķis centās izlikties, ka Mūru nepazīst.

Ārvalstu prese Mūras uzvedību aktīvi apspriež visu gadu, bažījoties, vai sievietei pēc attiecību izjukšanas viss kārtībā ar psihisko veselību, jo šogad viņa vairākkārt apmeklēja arī rehabilitācijas klīniku un psihoterapeitu.

Ar savu trešo vīru Eštonu Kačeru aktrise apprecējās 2005. gada 24. septembrī, taču šogad viņi vairs nedzīvo kopā, lai gan oficiāli šķīrušies vēl nav. Kačers tagad tiekas ar ukraiņu skaistuli Milu Kunisu, un arī Mūra ir atradusi jaunu mīļāko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!