Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrisei Demijai Mūrai šobrīd jāpiedzīvo nepatīkami brīži – viņa iesaistīta tiesu darbos. Radinieki dzenas pēc kompensācijas par kinozvaigznes mājas peldbaseinā atrastā vīrieša nāvi.

Pats notikums gan norisinājies pirms diviem gadiem – 2015. gada jūlijā. Demija Mūras īrētā īpašuma peldbaseinā tika atrasts noslīcis 21 gadus vecs jaunietis. Toreiz varasiestādes nesaskatīja jaunā vīrieša nāvē noziedzīgu nodarījumu un viņa nāve tika klasificēta kā nelaimes gadījums.

Pati aktrise tobrīd neesot bijusi mājās. "Es biju ārpus valsts, devos prom, lai piedalītos savas meitas dzimšanas dienas svinībās, kad saņēmu šo traģisko ziņu," Mūra skaidrojusi izdevumam "People".

Izrādās, saimnieces prombūtnes laikā viņas asistentei tika dots uzdevums pieskatīt īpašumu, vēsta "TMZ". Tika sarīkotas nelielas svinības. Vakarā gandrīz visi viesi uz kādu laiku pameta īpašumu, lai paballētos citur. Mājā palika tikai 21 gadu vecais Edenilsons Stīvens Valle.

Atgriezušies jaunieši atrada pusi baseinā bez dzīvības pazīmēm. Kā nelaimes gadījumu veicinošie faktori tiek uzskatīti alkohola lietošana ballītē, kā arī tas, ka citiem viesiem jaunietis atzinis, ka nemākot peldēt.

Edenilsona vecāki Horhe un Marija iesūdzējuši tiesā uzņēmumu, kam pieder šis īpašums, kā arī Demijas asistenti un vēl vienu personu, kas palīdzējusi organizēt ballīti. Tagad apsūdzēto sarakstam pievienota arī Holivudas zvaigzne.

Puiša vecāki uzskata, ka visas iepriekšminētās personas ir vainojamas tajā, ka pie baseina nebija brīdinājumu par tā dziļumu. Viņi arī norāda, ka peldbaseina malās esošie akmeņi vairoja paklupšanas draudus, ka īpašumā bija pieejams alkohols, kā arī pelbaseina temperatūra bijusi bīstami augsta.

Nelaiķa ģimene vēlas piedzīt kompensāciju 25 tūkstošu dolāru apmērā.

"Bērna zaudējums ir neiedomājama traģēdija un es izsaku visdziļāko līdzjūtību šī jaunā cilvēka ģimenei un draugiem," iepriekš bija paziņojusi aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!