Foto: Vida Press
Slavenību dzīvi atspoguļojošie ārzemju plašsaziņas līdzekļi nesen ziņoja, ka amerikāņu aktieris Deniss Kveids Holivudā manīts kopā ar savu mīļoto sievieti, latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu (attēlā pa kreisi), dodoties vakariņās uz restorānu. Tiesa, vēlāk informācija precizēta un mediji norādījuši – patiesībā paparaci Kveidu piefiksējuši kopā nevis ar Santu, bet gan kādu kautrīgu blondīni (attēlā pa labi), kura acīmredzami vairījusies no kamerām.

Jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka Auziņa un Kveids esot izšķīrušies.

65 gadus vecais Kveids un par viņu vairāk nekā 30 gadus jaunākā Santa par pāri kļuva pirms aptuveni trim gadiem, un abi zibenīgi kļuva par vienu no paparaci visvairāk tvarstītajiem pārīšiem Losandželosā.

Jau tad, kad abu attiecības kļuva publiskas, daudzi šai savienībai paredzēja drīzu izjukšanu, tomēr Kveids un Auziņa, spītējot nelabvēļu runām, dzīvoja kā cimdiņš ar roku, un pērn kādā intervijā Holivudas spīdeklis vaļsirdīgi atzinās, ka attiecības ar Santu liekot viņam atkal sajusties jaunam un enerģijas pilnam.

Janvāra sākumā Kveids un Auziņa tika manīti kopā futbola spēlē Losandželosā, un nesen vairāki izdevumi vēstīja, ka paparaci pārīti piefiksējuši daudzu slavenību iecienītajā Rietumholivudas restorānā "Craig's".

Tiesa, paparaci bildes izraisījušas pārpratumu – lai gan daži vēstījuši, ka Kveids restorānā atpūties kopā ar Santu, jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka patiesībā viņš uz randiņu devies ar citu dāmu un attiecības ar Auziņu pirms kāda laika izjukušas.

Izdevums "People" vēsta, ka gaišmatainā daiļava, kuru daži noturējuši par Santu, esot 26 gadus jauniņā amerikāņu studente Laura Savoja, un vairāki anonīmi informatori izdevumam apstiprinājuši, ka viņa un Kveids tiekoties jau pāris mēnešus.

Tāpat arī zinātāji klāstījuši, ka Kveids un Auziņa pašķīrušies. Savukārt ar Lauru aktieris pirmoreiz manīts kopā maija vidū.
Foto: Vida Press

Atgādinām, ka pērn vasarā tika oficiāli izšķirta Kveida 14 gadus ilgusī laulība ar viņa trešo sievu Kimberliju. Savukārt gadu tūkstošu mijā starmešu gaismās nonāca Kveida šķiršanās no aktrises Megas Raienas.

Santa ir dzimusi Monreālā un savulaik bija precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras. Viņai ir divas meitiņas. Izdevums "Radar Online" 2016. gada rudenī vēstīja, ka tieši Kveida dēļ viņas laulība izjukusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!