Foto: Instagram.com/amberheard/
Viena no pēdējā laika skaļākajām un dažādu skandālu visvairāk apvītajām šķiršanās prāvām norisinājās starp Holivudas aktieriem Džoniju Depu un Amberu Hērdu. Savukārt jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka Ambera pēc šķiršanās jau uzsākusi jaunas attiecības.

Depa un Hērdas laulība bija ilgusi vien 15 mēnešus, kad aizvadītā gada maijā tapa zināms – laulībai pienācis gals. Šķiršanās laikā gaismā tika celti pagātnes noslēpumi, atklājās abu kopdzīves vardarbīgās ainas un citi neglaimojoši fakti.

Savukārt šonedēļ Hērda savā "Instagram" foto blogā publiskojusi foto, kas vedina domāt, ka viņa uzsākusi jaunas attiecības. Aktrise padalījusies ar bildīti, kurā mīļi pozē kopā ar 45 gadus veco amerikāņu-kanādiešu miljardieri, tehnoloģiju kompāniju "SpaceX" un "Tesla" dibinātāju Elonu Masku (abi attēlā).

Vēl jo vairāk – arī Masks "Instagram" tīklā padalījies ar abu kopīgo foto, kurā aktrise koķeti pozē kamerai, savukārt uz miljardiera vaidziņa redzams Amberas sarkani krāsoto lūpu nospiedums.

Ārzemju mediji Hērdas un Maska publicētās fotogrāfijas pieņēmuši par neapgāžamu pierādījumu, ka starp abiem izveidojušās romantiskas attiecības.
Foto: Vida Press

Mediji steidz ziņot, ka runas par abu romānu uzvirmojušas jau aizvadītā gada vasarā, tomēr tolaik šīm baumām nav izdevies gūt apstiprinājumu. Tāpat tiek vēstīts, ka pāris šobrīd atpūšas Austrālijā.

Elons Masks bijis precējies trīs reizes, un viņš ir tēvs sešiem bērniem. Savukārt viņa bagātība tiek lēsta vairāk nekā 13,9 miljardos ASV dolāru.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Apr 23, 2017 at 5:11pm PDT

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on Apr 23, 2017 at 4:42pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!