Foto: Vida Press
Ārvalstu tabloīdos turpinās Holivudas aktiera Džonija Depa un daiļās aktrises Amberas Hērdas laulības dzīves ķidāšana. Kā jau ierasts šādās situācijās, savu versiju par notikušo metušies klāstīt arī abu laulāto draugi vai citas pietuvinātas personas.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc paziņojuma par 15 mēnešu ilgās laulības šķiršanu Hērda vērsās tiesā, lai apsūdzētu Depu vardarbībā. Aktieris, kurš līdz šim vismaz publiski bija radījis īsta miera mikas iespaidu, saskaņā ar aktrises apgalvoto uzbrucis viņai un viņa baidījusies par savu dzīvību.

Kamēr Depa draugi, ģimenes locekļi un bijušās sievas aizstāvējušas vīrieti, noliedzot iespēju, ka aktieris varētu kļūt vardarbīgs, Hērdas paziņām par notikumiem ir cits viedoklis.

Ārvalstu mediju rīcībā nonācis kāda anonīma avota stāstītais slavenību ziņu lapai "New York Post's Page Six" – kāda aktrises draudzene atklājusi, ka jau decembrī Deps uzbrucis sievai.

Sieviete pastāstījusi, ka decembrī viņa saņēmusi satrauktu īsziņu no Hērdas, ka Deps alkohola reibumā zaudējis savaldību un uzklupis Amberai.

Kad draudzene ieradusies pie Hērdas, viņa sievieti atradusi nomocītu un ar acīmredzamiem miesas bojājumiem. Tāpat viņai bijusi izplēsta matu šķipsna.

Tad arī Hērda draudzenei atklājusi, ka baidās par savu dzīvību, jo vīrs skurbulī viņu mēģinājis nosmacēt ar spilvenu.

Tā neesot bijusi vienīgā reize, kad Deps dusmās un alkohola un narkotiku reibumā kļuvis gluži vai traks. Pērnā gada martā viņš pēc strīda ar sievu tik spēcīgi iesitis pa sienu, ka traumējis roku un nācies uz mēnesi pārtraukt "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest" filmēšanu.

Hērda un vairākas viņai tuvas personas pēdējo dienu laikā atklājušas, ka aktrise jau vairāk nekā gadu dzīvojusi bailēs no sava vīra, un konflikts, kura laikā Deps viņu traumēja ar "iPhone", bijis tikai pēdējais piliens.

Viņas galvenā advokāte Samanta F. Spektore oficiālā paziņojumā arī paskaidrojusi, kāpēc Hērda nav vērsusies pēc palīdzības policijā un kāpēc arī no pēdējā konflikta nav apsūdzības protokola.

Hērda vēlējusies to darīt, bet Depa pārstāvji viņu pierunājuši pārdomāt, lai aizsargātu viņas privāto dzīvi un Depa karjeru, bet tagad viss pavērsies pret viņu – fakts, ka viņa pirms tam klusējusi un nav sūdzējusies, licis aktrisei izskatīties pēc naudas kāras afēristes.

"Ambera gadiem cieta no fiziskās un emocionālās vardarbības. Bet šādos gadījumos nav retums, ka tieši cietušais tiek padarīts par galveno ļaundari," ārvalstu medijiem skaidrojuši Hērdas pārstāvji.

Pats Deps vēl aizvien nav komentējis šīs bijušās mīļotās izvirzītās apsūdzības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!