Foto: Vida Press

Leģendārais franču aktieris Žerārs Depardjē (attēlā) savulaik salauzis daudzu skaistu sieviešu sirdis, taču nu 65 gadus vecais aktieris vairāk atgādina savu tēlu no filmas Asterikss un Obelikss.

Paparaci aktieri nofotografējuši bēdīgi slavenajā Nāves ielejā Kalifornijā - zemākajā, sausākajā un karstākajā reģionā visā Ziemeļamerikā.

Tieši tur šobrīd norisinās franču filmas La Vallee de l'Amour (Mīlas ieleja) uzņemšana, un Depardjē partnere šajā filmā ir ne mazāk slavenā franču aktrise Izabella Ipēra.

Depardjē pēdējā laikā daudz par sevi licis runāt - gan kļūstot par Krievijas pilsoni, gan izdodot ļoti atklātu autobiogrāfiju, kurā atklāj, ka jau no zēna gadiem nodarbojies ar noziedzīgām afērām un geju prostitūciju.

Taču savas aktiera karjeras laikā kopš 1970. gada Depardjē piedalījies aptuveni 200 filmās, atveidojot tādus izcilus tēlus kā Sirano de Beržeraks, Volpone, Tartifs, d'Artanjans, Žans Valžāns un tādas vēsturiskas personības kā Kristofors Kolumbs, Žils Rimē, Grigorijs Rasputins, Aleksandrs Dimā, kardināls Mazarini, Žaržs Dantons u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!