Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio pēc deviņus mēnešus ilgušām attiecībām izšķīries no draudzenes - 23 gadus vecās supermodeles Erinas Hīzertones (attēlā).

Kā vēsta izdevums US Weekly, viņi izšķīrušies jau pirms vairākām nedēļām. "Viņu starpā nav konfliktu, abi joprojām draudzīgi izturas vienas pret otru," žurnāls citē kādu pāra paziņu, kurš attiecību izjukšanu skaidro ar aktiera un Victoria's Secret modeles "neprātīgo darba grafiku".

Bez Erinas Hīzertones di Kaprio bijušas attiecības ar vairākām supermodelēm. No 2001. gada līdz 2005. gadam viņa draudzene bija brazīliešu skaistule Žizele Bundhena, bet nākamos piecus gadus viņš satikās ar izraēliešu daiļavu Baru Rafaeli.

Šogad di Kaprio bieži pieminēts dzeltenās preses izdevumos saistībā ar filmēšanos erotiskās ainās Martina Skorsēzes jaunajā krimināldrāmā Volstrītas vilks.

Oktobrī filmēšanas laukumā notika kuriozs negadījums, filmējot ainu, kurā bez di Kaprio piedalījās vēl trīs meitenes.

Režisors lūdza visiem četriem pilnībā atslābināties un justies nepiespiesti. Leonardo tikai paraustījis plecus, nometis ap gurniem aptīto dvieli un devās pie kailajām meitenēm. Turpmāk notikumi risinājās negaidīti: turpinot tēlot savu lomu, aktieris sparīgi apsēdās uz melna marmora sola un tikpat strauji pielēca kājās, skaļi kliedzot un ar rokām satverot dibenu.

Izrādījās, ka filmēšanas gaismas tik ļoti sakarsējušas marmora flīzes, ka tās kļuvušas burtiski svilinošas. Filmēšanas laukumā strādājošā medmāsa uzreiz steidza aktierim palīgā, apziežot cietušo ķermeņa vietu ar alvejas krēmu. Pēc neilga pārtraukuma di Kaprio varēja turpināt darbu.

Savukārt augusta beigās kļuva zināms, ka di Kaprio kopā ar kolēģi Metjū Makonahiju turpat filmēšanas laukumā izklaidējies ar kailām striptīza dejotājām, kas arī piedalījās filmas uzņemšanā.

Di Kaprio ir viens no slavenākajiem Holivudas aktieriem, kurš trīs reizes nominēts arī "Oskara" balvai. Viņa populārākās lomas ir filmās Titāniks, Pludmale, Ņujorkas bandas, Aviators un citās. Volstrītas vilks būs jau piektā filma, kurā aktieris sadarbojas ar režisoru Martinu Skorsēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!