Foto: Vida Press

Naktī no svētdienas un pirmdienu, šķiet, teju visa pasaule sadevās rokās, lai Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio (attēlā vidū) beidzot tiktu pie savas pirmās ASV Kinoakadēmijas Oskara balvas. Savukārt pats Leo, iespējams, nemaz tik ļoti nav kārojis iegūt statueti, kā lielākā daļa viņa pielūdzēju domā.

Dikaprio, neapšaubāmi, ir ne tikai viens no šī brīža apspriestākajiem cilvēkiem pasaulē, bet arī visai gards kumosiņš interneta huligāniem, kas nebeidz radīt arvien jaunus jokus par Holivudas spīdekli un faktu, ka šogad viņš Oskaru ceremonijā beidzot nav palicis bešā.

Tiesa, pastāv diezgan liela iespējamība, ka aktiera fani par Oskaru ir daudz lielākā sajūsmā nekā pats Leo. Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums TMZ ziņo, ka Dikaprio savas aizmāršības dēļ gandrīz nozaudējis zeltīto statueti.

TMZ rīcībā nonācis video, kurā iemūžināts brīdis, kad Dikaprio devies prom no Oskaru ceremonijas ballītes.

Sižetā redzams, ka Leo pie kāda Losandželosas restorāna iekāpj automašīnā, brīdi vēlāk viņam tiek iedota aizkorķēta dzēriena pudele, bet zeltītā statuete nekur nav manāma. Pēc neilga brīža pie spēkrata pienāk kāds vīrietis, kurš aktierim grib atdot viņa Oskara statueti, kuru Holivudas spīdeklis, kā rādās, bija aizmirsis burziņā.

Leonardo gan pēc nenovērtējamās balvas vis nesniedzas, bet lūdz to atdot kādam Denam no viņa kompānijas. Kad šī lieta nokārtota, greznais limuzīns Dikaprio un viņa kompāniju, visticamāk, aizvizināja uz nākamo burziņu, jo maz ticams, ka šajā naktī aktieris un viņa svīta bija nolēmusi agri doties pie miera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!