Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Anglijā notika režisora Mārtina Skorsēzes jaunākā meistardarba Wolf of Wall Street jeb Volstrītas vilks pirmizrāde, uz kuru pulcējās vesela zvaigžņu plejāde, tajā skaitā arī filmas galvenās lomas atveidotājs Leonardo DiKaprio.

Pirmizrāde izvērtās par krāšņu un greznu pasākumu, un par vienu no vakara galvenajām zvaigznēm, kuras virzienā bija pavērsti visi foto objektīvi, kļuva DiKaprio filmas partnere, austrāliešu aktrise Margota Robija (abi attēlā), kura bija tērpusies efektīgā vakartērpā.

Filmā Margota atveido DiKaprio mīļoto sievieti - uz ekrāna abus vieno ļoti kaislīgas attiecības, kā rezultātā arī reālajā dzīvē izskanējušas runas, ka starp aktieriem radušās simpātijas un izveidojies romāns.

Pirmizrādes vakarā aktieri draudzīgi pozēja fotogrāfiem, taču apstiprinājumu baumām par to, ka starp abiem ekrāna partneriem uzplaukušas īstas jūtas, mediju pārstāvjiem neizdevās gūt. Arī publiskajā telpā abi līdz šim runas par romānu nolieguši.

Pievilcīgā austrāliešu aktrise līdz šim piedalījusies vairākos nelielos projektos, un kinokritiķi jau paredz, ka galvenā sieviešu loma filmā Volstrītas vilks Robijai plaši pavērs durvis uz Holivudu.

Savukārt DiKaprio jau Holivudā iemantojis sava veida meitu ģēģera slavu, tādēļ nav brīnums, ka tiek baumots par viņa un Robijas attiecībām, tiesa, slavenais aktieris par savām pavadonēm līdz šim daudz labprātāk izvēlējās modeles, nevis kino sfēras pārstāves.

Jau vēstīts, ka arī savulaik populārā latviešu dziedātāja un mūziķa Dona bijusī sieva Linda Kalniņa jeb Lily aizvadītā gada pavasarī piedzīvoja unikālu iespēju pabūt DiKaprio sabiedrībā, un vēlāk intervijā žurnālam Santa sieviete atklāja, ka izklaidējusies kopā ar slaveno aktieri un pabijusi uz viņa privātās jahtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!