Foto: Vida Press

Beidzot var uzgavilēt visi tie un tās, kas joprojām cer kādu dienu aiziet uz randiņu ar nopelniem bagāto Holivudas aktieri Leonardo Dikaprio. Ārvalstu mediji ziņo, ka viņš izšķīries no savas draudzenes – pievilcīgās amerikāņu modeles Kellijas Rorbahas (attēlā).

Laikraksts US Weekly vēsta, ka kāds pāra tuvs draugs izdevumam sniedzis ekskluzīvu informāciju - 41 gadu vecais Dikaprio un par viņu 15 gadus jaunākā modele pašķīrušies pirms aptuveni viena mēneša.

Kā žurnālistiem atklājis informators, kurš vēlējies palikt anonīms, pēdējā laikā darba dēļ abiem atlicis gaužām maz laika, ko veltīt attiecību uzturēšanai, tādēļ pieņemts lēmums tās izbeigt. Tiesa, abi joprojām esot draugi, bet bijušo mīlnieku starpā neesot nekā intīma.

Jau vēstīts, ka pāris sagāja kopā pērnā gada vasarā. Toreiz tabloīdi ziņoja, ka aktieris mēnešiem ilgi lencis pievilcīgo modeli, līdz beidzot viņu savaldzinājis.

Runas, ka modeles un aktiera savienībai pienācis gals, uzvirmoja jau aizvadītā gada decembrī, kad paparaci Dikaprio bija iemūžinājuši Maiami kopā ar kādu noslēpumainu sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!