Foto: Vida Press

Holivudas siržu lauzējs Leonardo Dikaprio, kurš pēdējos gados tiekas tikai un vienīgi ar blondām modelēm, pametis savu kārtējo iekarojumu – 22 gadus veco Victoria's Secret eņģelīti Toniju Garnu (abi kopā attēlā).

Pārītis sāka tikties 2013. gada maijā, un tabloīdi gandrīz jau no pirmās dienas rakstīja, ka šīm attiecībām nav lemts garš mūžs, jo Leonardo ne reizi vien bija redzams dažādos naktsklubos arī ar citām blondīnēm.

Viens no šādiem stāstiem beidzās traģiski - paparaci uzņēma foto, kur Dikaprio bija redzams kopā ar modeli Ketiju Klīriju, bet pēc šo bilžu parādīšanās medijos modeles vīrs izdarīja pašnāvību.

Pēdējo reizi Leo un Tonija kopā redzēti 3. septembrī, bet kopš tā laika ar biezu bārdu apaugušais aktieris saviesīgus pasākumus apmeklē lepnā vientulībā.

39 gadus vecā Dikaprio fanes jau sajūsminās, ka parādījusies iespēja iepazīties ar iekārojamo vecpuisi, bet žurnālisti mēļo, ka sievietēm pierunāt Leo uz laulībām ir tikpat grūti, kā viņam - tikt pie kārotās "Oskara" statuetes.

Tiesa, jo ilgāk Dikaprio vilcinās ar laulībām, jo biežāk sāk parādīties baumas par viņa netradicionālo seksuālo orientāciju.

Aktieris intervijās ne reizi vien atzinis, ka ideālai dzīves pavadonei jābūt slaidai blondīnei ar parametriem 90-60-90 un raksturu kā viņa mātei (starp citu, Dikaprio māte esot lūgusies, lai viņas dēls apprec modeli Bāru Refaeli).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!