Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI

(Ziņa papildināta 7. februārī) Izcilā aktrise Maija Doveika sniegusi interviju žurnālam "Ieva" un atklāj, ka viņas dzīvē šobrīd ir attiecības, par kurām māksliniece jūtas pavisam pārliecināta.

No 2. februāra kinoteātros redzama filma "Mātes piens", kurā Maijai Doveikai ir galvenā – Astras – loma. Kamēr aktrise vēl tikai gatavojās pirmizrādei, viņa aprunājusies ar "Ievu", citstarp intervijā atbildot uz jautājumu par attiecībām.

Kā zināms, Doveikai ir gara un visai sarežģīta attiecību vēsture, taču nu viņa laimi atradusi. Vaicāta, vai viņai ir attiecības ar kādu, aktrise saka: "Ar savu godīgu atbildi varētu uzspridzināt gaisu. Varu pateikt, ka es mīlu cilvēku, kurš mīl mani. Un esmu absolūti pārliecināta par šīm attiecībām," intervijā saka aktrise.

42 gadus vecā māksliniece savulaik bija kopā ar aktieri Armandu Reinfeldu visai plosošās attiecībās, vēlāk viņa salaulājās ar čīlieti Migelu, – šajās attiecībās pasaulē nāca Maijas vienīgais bērns Pāvils Andress, kuram nu jau 13 gadu.

Pēc tam Doveika vairākus gadus draudzējās ar uzņēmēju Mārtiņu Buti, taču arī šīs attiecības paliekošu laimi nenesa, vīrietis publikā bija redzams ar citām dāmām, tostarp draudzējies ar aktrisi Aneti Krasovsku.

7. februārī pašmāju dzīvesstila prese steidza vēstīt, ka intervijā "Ievai" pieminētais "mīlošais vīrietis" varētu būt tas pats Bute. Viņš "Mātes piena" pirmizrādē sēdēja blakus aktrisei, taču ar mīlas izpausmēm abi neaizrāvās, arī pēc filmas kinoteātra foajē turoties atstatu, vien ar acīm meklējot vienam otra skatienu.

Pilnu interviju ar Doveiku var lasīt 1. un 7. februāra žurnālā "Ieva" vai portālā Santa.lv!

Savukārt visu par Ināras Kolmanes mākslas filmu "Mātes piens" lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!