Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrisi Dženiferu Lourensu ir satriekusi tuva drauga pašnāvība – pirms nepilnām trim nedēļām 27 gadu vecumā nošāvies MTV realitātes šova "Laguna Beach" dalībnieks Klejs Adlers.

"Hunger Games" ("Bada spēļu") zvaigzne Lourensa un Adlers bija seni draugi. "Ziņa par Kleja nāvi Dženiferai atgādināja par viņu karjeras grūto sākumu. Šī ziņa patiešām ir salauzusi viņas sirdi un viņa jūtas dziļi nelaimīga," kāds aktrisei pietuvināts avots atklājis vietnei "Hollywood Life".

Abi aktieri kopā pavadījuši daudz laika tieši karjeras pirmsākumos, atbalstot viens otru, kad bijis jāstaigā pa neskaitāmām Holivudas aktierprovēm. 2007. gadā izskatīgie jaunieši pozēja kopā fotogrāfiem "Movieguide" balvu pasniegšanas ceremonijā

Lourensas karjera attīstījās strauji, un 2013. gadā viņa pat saņēma "Oskaru", kamēr Kleja panākumi nebija tik spoži un slava balstījās uz piedalīšanos TV realitātes šovos.

Adlers sev dzīvību atņēma aizvadītajā mēnesī, kad viņi ar draugiem bija devušies izbraucienā pa tuksnesi, vēsta portāls "TMZ". Puiši izklaidējās šaudoties, kad pēkšņi Klejs pavērsis ieroci pret sevi. Viņš tēmēja galvā un nospieda gaili. 27 gadus vecais Adlers nomira nākamajā dienā slimnīcā.

Policija norādījusi, ka puiša asinīs nav konstatēts alkohols vai narkotikas, bet pēdējo gadu laikā viņš cīnījies ar garīgās veselības problēmām.

Foto: Vida Press

Kleja tēvs Frenks Adlers vietnei "People" atklājis, ka dēls vēlējies kļūt par orgānu donoru un viņa vēlme tika izpildīta. Kā vēsta ārvalstu mediji, šis Kleja lēmums ir izglābis piecas dzīvības.

Tēvs piebildis, ka viņš nezina dēla pašnāvības iemeslus: "Nebija nekādu zīmju. Nekādu acīmredzamu zīmju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!