Foto: Vida Press

Leģendārā Holivudas aktrise Džeina Fonda (attēlā) šonedēļ atklājusi šokējošus pagātnes noslēpumus – viņa savulaik tikusi izvarota un bērnībā bijusi seksuālās uzmākšanās upuris.

79 gadus vecā kinozvaigzne intervijā izdevumam "The Edit" pirmo reizi mūžā publiski stāstījusi par sāpīgo pagātnes pieredzi.

"Mani izvaroja, bērnībā tiku seksuāli aizskarta un savulaik tiku atlaista no darba, jo nevēlējos pārgulēt ar savu priekšnieku. Es vienmēr domāju, ka tā ir bijusi mana vaina – ka esmu izdarījusi vai pateikusi kaut ko nepareizi," izdevums "The People", atsaucoties uz interviju, citējis aktrises sacīto.

Fonda skaidrojusi, ka emocionāli smagā un trauksmainā pagātne viņu pamudinājusi kļūt par kaislīgu sieviešu tiesību aizstāvi.

"Es pazīstu jaunas meitenes, kuras tikušas izvarotas, bet viņas nesaprot, ka tā bijusi izvarošana. Viņas domā, ka tā bijusi viņu vaina, jo pateikušas "nē" nepareizā veidā," sacījusi aktrise, piebilstot, ka viņa visu savu atlikušo mūžu cīnīsies, lai pārliecinātu sievietes, ka izvarošana vai seksuāla uzmākšanās nav viņu vaina.

Tiesa, lai gan Fonda nekad nav vairījusies publiski runāt par savu smago pagātni, intervija bijusi pirmā reize, kad viņa atzinusies, ka bijusi seksuālās uzmākšanās un izvarošanas upuris.

Aktrise savulaik stāstījusi, ka arī viņas mamma bijusi seksuālās varmācības upuris. Savukārt, kad Džeinai bija 12 gadi, viņas māte, nespējot sadzīvot ar pāridarījumu, izdarīja pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!