Foto: Reuters/Scanpix

Populārās aktrises Dženiferas Anistones piereģistrēšanās bilžu un video koplietošanas vietnē "Instatgram" šonedēļ izraisīja īslaicīgu sociālā tīkla pārslodzi. Kinozvaigzne vēlāk publiskojusi amizantu video, kurā atvainojusies par to, ka "salauzusi" instagramu, un norādījusi – tāds neesot bijis viņas nodoms.

Jau vēstīts, ka 50 gadus vecā aktrise sociālajā tīklā piereģistrējās otrdien, 15. oktobrī. Anistonei vienas stundas laikā izdevās piesaistīt vairāk nekā 116 tūkstošus sekotāju, un šobrīd viņas gaitas ieinteresējušās jau vairāk nekā 11 miljonus sekotāju, kas, kā vēsta ārzemju mediji, ir jauns rekords.

Aktrises pirmais publicētais foto bija selfijs, kurā viņa tapusi iemūžināta kopā ar iemīļotā komēdijseriāla "Draugi" ("Friends") kolēģiem Kortniju Koksu, Metu Leblānu, Lizu Kudrovu, Metjū Periju un Deividu Švimmeru. Momentuzņēmums divas dienas pēc publicēšanas savācis vairāk nekā 12 miljonus sarkano sirsniņu.

Lielā ļaužu interese par Anistones profilu un cilvēku masveida piesekošana izraisīja īslaicīgu "Instagram" tīkla pārslodzi, un šī vēsts strauji izplatījās medijos visā pasaulē, izraisot lielu ažiotāžu.

Anistone vēlāk padalījusies ar komisku klipiņu, kurā viņa aizlidina savu viedtālruni. "Es zvēru, ka negribēju to salauzt. Paldies, draugi, par negaidīti laipno uzņemšanu," video aprakstā norādījusi kinozvaigzne.

View this post on Instagram

I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 16, 2019 at 2:39pm PDT

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 15, 2019 at 6:03am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!