Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone februārī nosvinēja 50 gadu jubileju, un ārzemju medijiem labpatīk viņu dēvēt par vienu no iedvesmojošākajiem Holivudas kinozvaigšņu piemēriem, kā cienīgi novecot un nezaudēt šarmu. Komplimenti un sajūsma ir ne bez iemesla – slavenā dāma, iekāpjot sestajā gadu desmitā, joprojām izskatās satriecoši.

Anistonei un viņas jauneklīgajam izskatam glaimojoši raksti pēdējos gados parādījušies ar apskaužamu regularitāti, un gandrīz vienmēr, kad aktrise iziet sabiedrībā, paredzams kārtējais komplimentu birums ārzemju medijos.

Šonedēļ Anistone atkal sajūsminājusi. Losandželosā pirmdien tika aizvadīta filmas "Murder Mystery" pirmizrāde, un publikācijas ārzemju medijos liecina, ka Džena izpelnījusies lauvas tiesu uzmanības.

Galvenās lomas filmā atveido Adams Sandlers un Anistone, tomēr pirmizrādē daudz lielāka uzmanība pievērsta Dženiferai, kura bija ģērbusies īsā ādas kleitiņā, kas ļāva novērtēt viņas labi trenētās, slaidās kājas.

Tāpat arī prese apjūsmojusi Anistones starojošo sejas ādu un dabisko šarmu, kuru daudzas citas kinozvaigznes viņas vecumā daudzo plastisko operāciju rezultātā diemžēl jau ir zaudējušas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!