Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad pasaule uzzināja, ka par Holivudas saskanīgāko pāri dēvētie aktieri Dženifera Gārnere (abi attēlā) un Bens Afleks nolēmuši šķirt savu laulību, abiem uz papēžiem nemitīgi min paparaci. Fotogrāfiem jau atkal izdevies tikt pie kadriem, kas apliecina – arī slavenie un bagātie ir tikai parasti cilvēki.

Pāris šovasar paziņoja par laulības šķiršanu, un pēdējo mēnešu laikā sensāciju kārie fotogrāfi iemūžinājuši teju visas Gārneres un Afleka ikdienas gaitas. Abi piefiksēti pat tik ikdienišķā brīdī kā miskastes iznešana.

Savukārt šonedēļ ievērību izpelnījusies Dženifera, kura jau atkal pieķerta bez grima. Fotogrāfi viņu "nomedījuši" Losandželosā, kur sieviete devusies ikdienas gaitās kopā ar vienu no saviem un Bena trīs kopīgajiem bērniņiem - dēliņu Semjuelu.

Gārnere, tērpusies sporta kurpēs, platā džemperī un melnos legingos, pastaigājusies kopā ar dēlu. Dodoties ārpus mājas ērtajā un ikdienišķajā apģērbā, Dženifera arī seju bija atstājusi svaigā izskatā, neapgrūtinot to ar biezu grima kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!