Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ Losandželosā pirmizrādi piedzīvojusi Bada spēļu sāgas jaunā filma Spēle ar uguni (Hunger Games: Girl On Fire), un svinīgajā pasākumā vislielāko uzmanību piesaistīja filmas galvenās lomas atveidotāja Dženifera Lourensa (attēlā).

Iznācienam uz sarkanā paklāja Lourensa bija izvēlējusies Dior modes nama darinātu tērpu. Kā atzīst ārvalstu modes eksperti, tas nav pārsteigums, jo pēdējo gadu laikā populārā aktrise svinīgās pieņemšanas apmeklē tieši šī leģendārā zīmola darinājumos.

Losandželosas pirmizrādi viņa apmeklēja iespaidīgā kleitā no Dior nama 2013. gada rudens kolekcijas, tiesa, ieviešot tās valkāšanā nelielas korekcijas - Dior prezentācijā modele tērpu demonstrēja ar kailām krūtīm zem caurspīdīgā auduma, bet Lourensa bija izvēlējusies zem tā pavilkt "bodiju".

Neraugoties uz šo piesardzību, viņas parādīšanās uz sarkanā paklāja sajūsmināja gan preses fotogrāfus, gan sanākušos Bada spēļu fanus, kuri steidza iemūžināt 23 gadus vecās kinozvaigznes defilē.

Stila un modes eksperti jau paguvuši uzslavēt aktrisi par tērpa izvēli - Laurensa vienmēr uzsvērusi, ka nevēlas būt "kaulu kambaris" un rādīt veselīgu priekšstatu par ideālo sievietes figūru, un šis caurspīdīgais tērps lieliski izcēlis viņas pievilcīgo augumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!