Pamatīgu pārsteigumu saviem faniem sagādājusi aktrise un Bada spēļu (Hunger Games) filmu zvaigzne Dženifera Lourensa (attēlā), kura šonedēļ publiskajā telpā parādījusies jaunā imidžā – sieviete nogriezusi matus, un tagad viņas frizūra ir piemīlīga zēngalviņa.

Pirmo reizi sabiedrībai jauno griezumu Dženifera atrādīja šonedēļ, kad viesojās Google+ Hangout rīkotajā jautājumu un atbilžu sērijas pārraidē, kurā piedalījās visa Bada spēļu aktieru komanda.

intervijā skaidroja aktrise, viņa nolēmusi nogriezt matus, jo viņu nogurdinājusi to biežā krāsošana. Viņa arī jokodama piebilda, ka ar šo izgājienu centusies nedaudz nokaitināt Bada spēļu režisoru Frānsisu Lourensu.

"Es to izdarīju, lai sadusmotu Frānsisu. Vēlējos viņu nokaitināt. Viņam šķita, ka tas bija kā parādīt viņam vidējo pirkstu," jokoja aktrise. "Bet tā nav. Mati vienkārši bija apdeguši no biežās krāsošanas," patieso iemeslu atklāja Lourensa.

Jau vēstīts, ka pēdējā laikā vairākas pasaules slavenas sievietes atbrīvojušās no garajām cirtām. Tā, piemēram, aktrise un seriāla Draugi (Friends) zvaigzne Dženifera Anistone šonedēļ publiskajā telpā parādījusies ar pavisam īsu karē griezumu, savukārt oktobra beigās visu pasauli pārsteidz modele Pamela Andersone, kura nogrieza zēngalviņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!