Foto: Vida Press

Par "Zelta globusu" ceremonijas apspriestākā tērpa īpašnieci kļuvusi amerikāņu aktrise un dziedātāka Dženifera Lopesa, kuras izvēlētā vakarkleita likusi saausīties arī interneta jokdariem.

Jau vēstīts, ka Lopesa svinīgajā ceremonijā gozējās kuplā bezpiedurkņu vakarkleitā ar milzu banti uz krūtīm. Izdevums "Harper's Bazaar" ziņo, ka stila kritiķu pretrunīgi vērtēto tērpu darinājis "Valentino" modes nams.

Lai gan Lopesai izdevies sev pievērst uzmanību, modes eksperti gan viņas izvēlēto tērpu vērtējuši visai kritiski, un daži viņu pat nav kautrējušies salīdzināt ar Ziemassvētku egli.

Arī interneta jokdari nesnauž, un sociālajos tīklos drīz pēc ceremonijas ļaudis sākuši izplatīt dažādas karikatūras, kurās izsmiets Lopesas vakartērps.

Pērn uz ekrāniem nonāca filma "Hustler", kurā Lopesa atveidoja striptīza dejotāju. Lomas ietvaros viņa ievēroja stingru diētu un smagi trenējās. Kāds asprātis tviterī prātojis, ka viņa to visu darījusi tikai tamdēļ, lai "Zelta globusu" ceremonijā spētu iznest tik smagu kleitu.

Tāpat arī daudzi čāčīgo kleitu salīdzinājuši gan ar jau iepriekš minēto egli, gan arī dāvanu iesaiņojumu un Ziemassvētku dekoriem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!