Foto: Mango

Aktrises Elīnas Dzelmes bijušā vīra Dailes teātra skandalozā mākslinieciskā vadītāja Dž. Dž. Džilindžera (abi attēlā) un jaunā drauga SIA Olainfarm valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina starpā valda lieliskas attiecības – Dzelmes jaunais mīļotais nupat kļuvis par sponsoru viņas bijušā pārstāvētajam Dailes teātrim.

Nepilnu gadu pēc attiecību uzsākšanas ar Dzelmi Maligins kļuvis par Dailes teātra 95 gadu jubilejas sezonas ģenerālsponsoru, dāvanā saņemot teātra kolektīva kopbildi ar mīļotās bijušā vīra Dž. Dž. Džilindžera autogrāfu.

Trijotnes starpā valda lieliska saskaņa - Maligins žurnālam Privātā Dzīve pastāstījis, ka ar Džilindžeru iepazinies caur viņa un Dzelmes kopīgo meitiņu Hannu, kuras auklēšanā arī labprāt piepalīdz.

Savukārt lēmumam atbalstīt teātri neesot nekāda sakara ar Dzelmi - tā bijusi divu vīru - aktrises bijušā un jaunā brūtgāna - konstruktīva saruna.

"Elīnai šajā ziņā nav nekādas ietekmes. Man pašam patika ideja atbalstīt teātri. Lēmumu pieņēmām mēs ar Džili, nevis mēs ar Elīnu. Protams, Elīna mani iepazīstināja ar vajadzīgajiem teātra cilvēkiem," žurnālam Privātā Dzīve pastāstījis Maligins, norādot, ka abu vīriešu starpā ir normālas attiecības, jo neesot jau ko dalīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!