Trešdien, 13. augustā, Artusa Kaimiņa vadītajā raidījumā Suņu būda viesojās Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers (attēlā) – pirmais cilvēks, kurš pats uzprasījies piedalīties šajā raidījumā.

Iespējams, šī iemesla dēļ, bet arī tādēļ, ka Kaimiņš parasti nelaiž garām šādu izdevību, Džilindžers pats provocēja sarunu par gejiem un masturbēšanu.

63 minūšu garā šova laikā Džilindžers izsmēķēja 17 cigaretes un dzēra Jameson viskiju - viņš atklāja, ka dzer mazāk, nekā pārējie ir iedomājušies. "Es dzeru tik daudz, cik man netraucē darbam," teica Džilindžers.

Raidījuma gaitā režisors izteica arī dažādas interesantas atziņas, piemēram, Kultūras ministrija ir lieka ministrija, Normunds Naumanis ir nekaitīgs kā kāmītis, anonīmie interneta komentāri ir ļaunuma, negatīvisma vairošana.

Viņš pastāstīja, ka jau sen esot slavens un nekad neesot balsojis vēlēšanās, bet Jaunā Rīgas teātra apmeklētājas ir sievietes, kas lasa Rīgas Laiku un neskuj vāverītes.

Kad Artuss izteica pārliecību, ka Džilindžers jau nu gan esot iemācījies labi dirst, režisors atbildēja lakoniski: "Dirst visi māk jau no dzimšanas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!