Foto: Vida Press

Slavenā Holivudas aktrise Džodija Fostere, kura pagājušā gada sākumā publiski atzinās, ka ir lesbiete, apprecējusies ar savu mīļoto sievieti – fotogrāfi Aleksandru Hedisoni (abas kopā attēlā).

Kā medijiem pavēstījusi aktrises pārstāve Dženifera Ellena, abu sieviešu kāzu ceremonija notikusi aizvadītajās brīvdienās, taču sīkākus komentārus par pašu ceremoniju vai laulību norises viesu viņa nav sniegusi.

Fostere un Hedisone kopā ir jau gandrīz gadu. Viņu romāns sākās pēc tam, kad abas kopā piedalījās Fox Studios seminārā Losandželosā. "Tas ir nopietni. Viņas vienā otrā ir neglābjami iemīlējušās," tolaik rakstīja tabloīdi.

51 gadu vecajai Fosterei ir divi bērni, bet baumas par viņas netradicionālo seksuālo orientāciju klīdušas jau sen. Oficiāli viņa tās apstiprināja pagājušā gada "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā.

Saņemot balvu, Fostere teica, ka ģimenei jau sen ir zināms, ka aktrise ir lesbiete, bet tagad tas jāuzzina arī visiem pārējiem. Viņa par atbalstu pateica paldies savai bijušajai draudzenei Sidnijai Bernardai, ar kuru kopā bija 14 gadus.

Džodija (īstajā vārdā Alisija Kristiana) Fostere kino un televīzijā filmējusies jau kopš sešu gadu vecuma; viņa četrreiz nominēta "Oskara" balvai un divas reizes to ieguvusi (par filmām The Accused un The Silence of the Lambs).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!