Foto: Reuters/Scanpix
Aktieru pāris Andželīna Džolija (attēlā) un Brets Pits palēnām iemantojuši ekstravagantākās Holivudas ģimenītes statusu. Īpaši liela uzmanība tiek pievērsta viņu savdabīgajiem bērnu audzināšanas metodēm, un pašai Džolijai kārtējo reizi izdevies pārsteigt sabiedrību, atklājot savu dēlēnu ēšanas paradumus.

Aktrise ne bez lepnuma pastāstījusi, ka viņas adoptētie dēlēni Medokss un Pakss Tjens regulāri našķojas ar kukaiņiem. "Mani puikas dievina circeņus. Tā ir viņu mīļākā ēdamlieta. Viņi tos grauž kā našķus," viesojoties Kambodžā, medijiem atklājusi Džolija.

Tiesa gan, gādīgā māmiņa visiem spēkiem centusies ierobežot circeņu patēriņu - viņa gan savas atvases vienmēr mudinājusi izmēģināt dažādu valstu vietējās delikateses, tomēr dēlu aizraušanās ar circeņiem viņu sabiedējusi.

"Es cenšos ierobežot kukaiņu ēšanu, bet tikai un vienīgi tāpēc, ka man ir bail, ka viņiem sametīsies nelabi no tāda daudzuma circeņu," paziņojusi Džolija, tomēr atzinusi, ka dēlu atkarība no circeņiem pagaidām nav ietekmējama - puisēni turpina aizrautīgi ar tiem našķoties.

Zēnu izvēle našķu vietā grauzt kukaiņus nav nekas pārsteidzošs, jo viņu māte jau gadiem ilgi popularizējusi šādu uzturu - savā grāmatā What the Great Ate: A Curious History of Food and Fame viņa sajūsminājusies par prusaku ēšanu.

Džolijas un Pita ģimenē aug seši bērni - Medokss ir dzimis Kambodžā, bet otrs kukaiņus mīlošais zēns Pakss ir nācis no Vjetnamas. Tāpat slavenajā ģimenē aug etiopiešu meitenīte Zahara Mārlija, kā arī trīs pašu bērni - meitiņa Šailo un dvīņi Nokss Leons un Vivjena Marselīna.

Foto: AFP/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!