Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas kinozvaigzne un sešu bērnu māmiņa Andželīna Džolija un viņas vīrs Breds Pits gatavojas papildināt ģimeni ar septīto bērnu, citējot slavenā aktieru pāra paziņu izteikumus, vēsta ārvalstu mediji.

Lai gan oficiāls apstiprinājums no aktrises un viņas vīra pārstāvjiem vēl nav saņemts, kā ziņo žurnāls OK Magazine, Džolija un Pits nesen devuši " smalkus mājienus", ka ģimenē gaidāms pieaugums.

"Viņa ir aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī. Andželīna vēl nevēlas to publiskot, bet tuvākie draugi jau ir informēti. Džolija izbauda katru grūtniecības mirkli, un pat rīta nelabums nespēj sabojāt viņas lielisko noskaņojumu," atklājis kāds pāra draugs, kurš vēlējies palikt anonīms.

36 gadus vecā kinozvaigzne šķiet esam īsta grūtniecības fane, jo iepriekš izteikusies: "Man patīk būt stāvoklī. Šajā periodā vari justies vairāk sieviete nekā jebkurā citā laikā. Viss ķermenis ir veltīts tikai mazulim."

Ja ziņas par grūtniecību ir patiesas, Andželīnai pagaidām izdevies veiksmīgi to noslēpt un lieliski izskatīties Zelta globusa balvu piešķiršanas ceremonijā (galerijā), kas 15. janvārī norisinājās Losandželosā. Aktrise bija tērpta piegulošā Versace kleitā, un kritiķi viņu atzina par vienu vislabāk ģērbtajām slavenībām.

Džolija jau dzemdējusi trīs bērnus - Šailo, Noksu un Vivjenu, un viņas un Pita ģimenē aug arī trīs adoptēti bērni - Medokss, Pakss un Zahara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!