Foto: Vida Press

Tiek ziņots, ka Džonijs Deps (attēlā) ir savācis gandrīz divus dučus liecinieku, tajā skaitā arī apsardzes darbiniekus, policistus un savu mājkalpotāju, kas atbalstīs viņa aizstāvību lietā par atsvešinājušās sievas Amberas Hērdas apsūdzībām par vardarbību ģimenē.

Filmas "Mortekajs" aktieris ir gatavs gaidāmajai tiesas prāvai, kurā 30 gadus vecā aktrise apsūdz vīru miesas bojājumu nodarīšanu, iemetot viņai sejā viedtālruni. Viņa pieprasa, lai Depam liegtu sievai tuvoties. Aktiera sievai arī ir vairāki liecinieki, kas gatavi liecināt pret filmu zvaigzni.

Slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka divi policisti, kas notikuma naktī ierādās uz izsaukumu, liecinās, ka viņi neredzēja aktrises ievainojuma pēdas vai ka mājā kaut kas būtu saplīsis.

Arī pieci dzīvojamās ēkas durvju sargi, kas Amberu redzējuši laikā no uzskatāmā uzbrukuma nakts –21. maija līdz 27. maijam –, ar zvērestu apliecinājuši, ka uz aktrises sejas nav manījuši ievainojumus.

Divi apsargi, kas strādāja ēkā 21. maijā, sniegs liecību, ka Deps dzīvesbiedri nav sitis. Liecinās arī bijusī pāra mājkalpotāja Hilda Vargasa.

Turklāt arī Amberas publiciste Džodija Gotlība un 53 gadus vecā aktiera advokāte Lora Vasere ir liecinieku sarakstā.

Arī pati Ambera tiks izsaukta kā lieciniece.

Ir iesniegti vairāki lietiskie pierādījumi, tajā skaitā ziņojums par pašas Amberas aizturēšanu 2009. gadā par vardarbību ģimenē, kā arī dokumenti no lietas par nelegālo suņu ievešanu Austrālijā. Šajā lietā Depa advokāti apsūdzēs aktrisi par melošanu, ka viņa nav zinājusi, ka suņus Austrālijā ievest aizliegts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!