Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Aktieris Džonijs Deps ir zaudējis tiesā par neslavas celšanu pret slavenību tabloīdu "The Sun", kas kādā publikācijā viņu nosauca par "sievu sitēju".

57 gadus vecais aktieris laikrakstu "The Sun" iesūdzēja tiesā par neslavas celšanu pēc tam, kad tas 2018. gada 27. aprīļa publikācijā vēstīja, ka Deps uzbrucis savai bijušajai sievai Amberai Hērdai. "The Sun" apgalvoja, ka materiāls bija korekts un patiesībai atbilstošs, balstīts Hērdas sniegtajos pierādījumos un uzklausot arī Depa versiju par notikušo. Vēstījums sarurēja apgalvojumu, ka Deps ir "sievas piekāvējs".

Londonas Karaliskās tiesas tiesnesis lēmis neapmierināt Depa prasību par neslavas celšanu, jo "The Sun" materiāls bijis "pēc būtības patiess", pirmdien ziņo BBC. Tiesā kopumā izpētīti 14 raksti par incidentiem bijušo laulāto starpā, un Depa prasība atzīt tabloīdu par vainīgu neslavas celšanā nav apmierināta.

34 gadus vecās Amberas Hērdas advokātu puse paudusi gandarījumu par šādu Londonas Karaliskās tiesas lēmumu, turklāt aizstāvji apņēmušies vēl apjomīgākus Depa vardarbības pierādījumus iesniegt tiesai ASV, kur turpinās abu kādreizējo mīlnieku tiesvedība par iespējamo vardarbību ģimenē.

Deps ar aktrisi un modeli Amberu Hērdu bija precējies no 2015. līdz 2017. gadam, tā bija aktiera otrā laulība. Šķiršanās iesniegumā Hērda minēja, ka aktieris, būdams alkohola un narkotiku reibumā viņai vairākkārt uzbrucis, kā arī nodarījis emocionālas ciešanas. Džonijs Deps apgalvo, ka varmāka šajās attiecībās bijusi tieši Hērda, nevis viņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!