Foto: EPA/LETA

Cik maksā vārds ”Saulkrasti”, ja to izrunā tāda mēroga Holivudas zvaigzne kā Džordžs Klūnijs (attēlā)? Tas esot komercnoslēpums, apgalvo banka, kuras reklāmā filmējās slavenais aktieris.

Kā redzams reklāmā, iekārojamo vecpuisi kādai sievietei tomēr izdevies apprecināt, un šajā sakarā jaunais vīrs sievai nolēmis pasniegt īpašu dāvanu - mājiņu Saulkrastos.

Norvēģijas finanšu grupa DnB šo reklāmas filmiņu izmanto jau sen, tomēr tagad tā adaptēta Latvijas vajadzībām. Bet, kā apgalvo bankas pārstāvji, vārdu ”Saulkrasti" Klūnijs patiešām esot pateicis pats.

Kā atzīst DnB bankas reklāmas veidotāji, aicinot Klūniju reklāmā iejusties ideālā vecpuiša lomā, nav bijusi pārliecība, ka aktieris piekritīšot, ņemot vērā, ka filmēties reklāmās aktieris tiek aicināts vismaz reizi mēnesī.

Klūnija partneri reklāmā atveido 28 gadus vecā dāņu aktrise Džūlija Agnete Vanga Kristensena, kura izvēlēta lomai reklāmā, jo vizuāli atbildusi ”parastas kaimiņmeitenes" tēlam.

Lai gan aktrise sākotnēji šaubījusies par lēmumu piedalīties reklāmā, jo nevēlējās kļūt pazīstama kā ”Klūnija meitene", tomēr beigās piekritusi filmēties kopā ar visā pasaulē slaveno Holivudas zvaigzni.

Pašlaik Kristensena piedalās ASV populārā seriāla Castle filmēšanā un, atsakoties no skandināviskā tēla, kļuvusi par bruneti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!