Foto: LETA

Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme (attēlā) pēc šķiršanās no Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž.Džilindžera nav ļāvusies ilgām skumjām, bet pieņēmusi jaunus izaicinājumus un pat ielaidusi savā dzīvē jaunu vīrieti.

"Rudenī feisbukā biju norādījusi, ka esmu attiecībās, - lai izvairītos no liekām vēstulēm, kas nāk no ārzemniekiem. Jā, tagad man tiešām ir jaunas attiecības, par kurām sīkāk nestāstīšu. Vai es vēl būtu ar mieru precēties? Kas to lai zina?!" žurnālam Privātā Dzīve atklājusi pievilcīgā gaišmate.

Arī viņas bijušais laulātais draugs, ar kuru oficiāli šķiršanās tika nokārtota pērnā gada novembrī, šķirteņa dzīves labumus pārlieku ilgi nebaudīja - pērnā gada rudenī viņš sabiedrībā izgāja ar jaunu pavadoni Ingu Grencenbergu.

Jau vēstīts, ka pēc šķiršanās no laulātā drauga Dzelme arī pieņēmusi izaicinājumu pievienoties seriāla UgunsGrēks komandai - sākot no 19. janvāra UgunsGrēka mīļotāji viņu redzēs Sofijas lomā, kuru vērīgākie jau pamanīja iepriekšējās sezonas noslēguma sērijā kā noslēpumaino šāvēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!