Foto: F64

Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme (attēlā) tikai 2. jūlijā laida pasaulē savu un vīra režisora Dž.Dž.Džilindžera kopīgo meitiņu, bet jau 3. septembrī Elīnu atkal redzēsim uz skatuves – uzņēmīgā jaunā mamma izlēmusi apvienot rūpes par meitiņu ar darbu.

"Jau 3. septembrī atkal kāpšu uz skatuves izrādē Punktiņa un Antons. Redzēs, kā būs, bet, tā kā izrādes ir vakaros, problēmām ar pienākumu apvienošanu nevajadzētu rasties," sarunā ar DELFI Izklaide spriež aktrise un jaunā māmiņa.

Septembra beigās teātris sāk demonstrēt izrādi Primadonnas ar Dzelmes piedalīšanos, bet jau oktobrī aktrises darbu sarakstam pievienojas arī izrāde Ar vīru nav viegli. Oktobrī sākas arī intensīvāks darba cēliens un mēģinājumi teātrī, bet Dzelme ir pārliecināta, ka ar visu tiks galā.

"Atgriežos teātrī, jo man pašai tas ir interesanti. Gribas kaut ko darīt, uz pārāk ilgu laiku neatstājot bērnu. Mums ir laba auklīte no pašu ģimenes, tāpēc teātra aizkulisēs mazā noteikti negaidīs, kamēr es spēlēšu izrādē," smejas Dzelme.

Viņa spriež, ka apvienot darbus noteikti nebūs grūti arī tāpēc, ka mazā Hanna, kurai 2. augustā apritēja pirmais mēnesis, esot ļoti labs un mierīgs bērniņš. Turklāt, kā varēja pārliecināties teātra sezonas atklāšanas ballītē, aktrise pēc dzemdībām atkal ir lieliskā formā.

Aktrise tikai atbalsta tās jaunās mammas, kuras saprāta robežās vēlas ar kaut ko nodarboties jau īsi pēc bērniņa nākšanas pasaulē, neierokoties tikai mammas pienākumos. "Ja grib, var paspēt visu - gan izbaudīt laiku ar bērniņu, gan pastrādāt. Jāmāk visu sabalansēt, un nedrīkst ieslīgt galējībās," uzskata aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!