Leģendārā Elizabete Teilore ceturtdien tika ievietota slimnīcā. Tagad Holivudas aktrise jūtas labi un drīz atgriezīsies mājās, ziņo aģentūra AP.

Izplatītajā ziņojumā nav norādīta ne slimnīca, kurā atrodas 76 gadus vecā zvaigzne, ne arī hospitalizācijas iemesli. "Stacionārā izmeklēšana bija ieplānota jau sen. Aktrise jūtas labi, un šo laiku slimnīcā pavada draugu un ģimenes lokā," apstiprinājis kāds aktrises paziņa.


Pēdējo gadu laikā Teilore bieži saskārusies ar veselības problēmām. 2004.gadā viņai bija sirdstrieka, kuras rezultātā aktrise gandrīz kļuva paralizēta. Hroniskas muguras sāpes moka viņu vēl šobrīd. Savulaik viņa pārdzīvojusi kuņģa čūlu un dizentēriju. 1997.gadā viņai atklāja galvas smadzeņu audzēju.


Elizabete Teilore slavena kļuva 12 gadu vecumā, piedaloties filmā "National Velvet", un vēlāk ieguvusi divas Oskara balvas par lomām filmās "Butterfield 8" un "Kam no Virdžīnijas Vulfas bail ?", kurā viņa filmējās kopā ar savu toreizējo vīru, Ričardu Bērtonu.


Elizabete Teilore piedzīvojusi deviņas laulības, starp viņas vīriem bijuši aktieri, producenti, dziedātāji un bagātu ģimeņu mantinieki. Starp viņiem Hiltonu viesnīcu ķēdes mantinieks - Nikijs Hiltons, aktieris Maikls Vildings, producents Maikls Tods, dziedātājs Edijs Fišers un citi. Elizabete Teilore ir nesusi saviem vīriem veiksmi. Septītās laulības partneris Džons Varners kļuva par ASV senatoru pēc tam, kad apprecējās ar Elizabeti.


Teilore ir arī Britu impērijas ordeņa kavalieres titula īpašniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!