Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā ārzemju medijus pāršalkusi vēsts, ka Harija Potera filmu zvaigzne Emma Vatsone, kura vairākkārt atzīta par vienu no planētas iekārojamākajām sievietēm, atkal ir aizņemta – viņai uzradies jauns draugs.

Paparaci izdevies 23 gadus jauno aktrisi kopā ar kādu puisi iemūžināt atvaļinājuma laikā, kuru viņa pavadīja Karību salās, un nu jau arī noskaidrojies, ka kinozvaigznes jaunais draugs ir Oksfordas Universitātes students un regbija spēlētājs Metjū Džanijs (abi attēlā).

Mīlnieki baudīja pludmales priekus, tajā skaitā peldes un sauļošanos, un savas jūtas no apkārtējiem neslēpa - abi ne tikai mīļi apskāvās un staigāja sadevušies rociņās, bet arī ļāvās skūpstiem un liegiem pieskārieniem.

Vairāki aculiecinieki ārzemju medijiem apstiprinājuši, ka jaunieši bijuši pilnīgi pārņemti viens ar otru - Metjū esot nemitīgi pieskāries Emmas ķermenim, kuru sedza tikai peldkostīms, savukārt aktrise neesot varējusi "atraut acis" no sava jaunā drauga muskuļotajām auguma aprisēm.

Ziņas par to, ka starp jauniešiem uzplaukušas jūtas, ārzemju medijiem šī gada sākumā pavēstīja kāda pārim tuvu stāvoša persona, kura arī atklāja, ka abi šobrīd baudot rozā briļļu periodu un esot bezgala iemīlējušies.

Tāpat anonīmais avots arī pastāstīja, ka Metjū līdz šim esot bijis visai liels mačo, taču, esot kopā ar Emmu, sportistam šķiet, ka viņa varētu būt "tā īstā un vienīgā". Savukārt Vatsoni puisim izdevies apburt ar savu šarmu, inteliģenci un harizmātisko personību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!