Foto: Publicitātes foto

Pēdējo mēnešu laikā pastiprinātu uzmanību izpelnījusies Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte, kura publiski iztirzājusi savu privāto dzīvi un izvēli starp diviem vīriešiem.

Jau vēstīts, ka šī gada sākumā Skulte Bahamu salās apprecējās ar finansistu Hariju Bormanu un vēlāk publiskos pasākumos labprāt gozējās kopā ar laulāto draugu, bet tad pašmāju mediji viņu pieķēra kopā ar bijušo mīļoto, seriāla Viņas melo labāk producentu Rimvīdu Martinaiti (abi attēlā) no Lietuvas.

Kādu laiku aktrise intervijās sūkstījās, ka nespēj izvēlēties starp abiem vīriešiem, bet aizvadītajā nedēļas izskaņā notikušajā TV3 sezonas atklāšanas ballē viņa ieradās kopā ar Martinaiti un neslēpa - izvēle beidzot izdarīta.

Neraugoties uz to, ka ir precēta sieviete, Skulte izdevumam Kas Jauns atzinusi, ka jūtas pret lietuviešu producentu uzplaukušas ar jaunu sparu un tā vairs neesot dēvējama par dēku - abus saistot nopietnas jūtas, bet vīrs pacietīgi gaidot.

"Harijs respektē situāciju, kāda izveidojusies, un pagaidām neesam vienojušies par šķiršanos uz visiem laikiem. Ieturam pauzi, lai saprastu, kas un kā. Viņš džentlmeniski gaida, kas paziņošu savu izvēli," skaidrojusi Skulte, kura pati gan šaubās, ka arī vīru vēl kas varēšot sanākt.

Lietuviešu producents šobrīd pārcēlies uz Rīgu, un, lai gan viņš un latviešu aktrise pagaidām nedzīvojot kopā, abi bieži satiekas un izbauda savu mīlestību.

"Dzīvē reti rodas iespēja sastapt cilvēku, ar kuru ir tik spēcīga savstarpēja pievilkšaās, tik neticams ķīmisks process, kas sniedz tik pacilājošas emocijas ar taureņiem vēderā...Kāpēc atteikties no iespējas pavadīt laiku ar cilvēku, ar kuru ir tik labi būt kopā?" sarunā ar žurnālu Kas Jauns spriedusi aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!