Foto: Publicitātes foto
Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte šī gada sākumā pārsteidza daudzus paziņas un talanta cienītājus, sociālo tīklu profilos publicējot bildes, kur viņa eksotiskā pludmalē redzama līgavas tērpā, un vēlāk tapa zināms, ka viņa patiesi apprecējusies.

Iesākumā Skulte pašmāju tabloīdiem nevēlējās atklāt, kas ir viņas izredzētais, bet vēlāk izdevumam Kas Jauns viņa atklāja vīra vārdu - vecgada vakarā viņa Bahamu salās mijusi gredzenus ar 53 gadus veco finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu (abi attēlā).

Tiesa, Latvijā pievilcīgā aktrise, kuru daudzi atceras pēc dalības tādos seriālos kā Prāts vai instinkts, UgunsGrēks un Viņas melo labāk, vēl aizvien skaitās neprecēta sieva, tomēr šī formalitāte neliedz Skultei baudīt jaunās laulības laimi.

Šīs nedēļas sākumā pāris pirmo reizi kopā apmeklēja plašu publisku pasākumu - viņi ieradās Latvijas Modes un stila balvas pasniegšanas ceremonijā, un visu vakara laiku Bormans gandrīz ne soli neatkāpās no savas mīļotās, kura, starp citu, bija nominēta pērnā gada stilīgākās aktrises titulam.

Skultei šī ir otrā laulība - gandrīz desmit gadus viņa bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, un šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli Roberts un Bruno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!