Foto: Publicitātes foto
Latvijas Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte gada sākumā Bahamu salās otro reizi iestūrēja laulības ostā, bet atšķirība no daudziem citiem jaunlaulātajiem viņa ar vīru nedzīvo kopā.

"Apprecējusies esmu - tas ir baigais piedzīvojums, bet pagaidām vēl nav izveidojušies apstākļi, lai mēs varētu dzīvot kopā. Nezinu - izveidosies vai neizveidosies, šobrīd satiekos ar savu vīru kā jebkura sieviete ar draugu," intervijā žurnālam Una skaidrojusi Skulte.

Izvēli dzīvot šķirti noteikuši praktiskas dabas jautājumi - aktrise audzina divus bērnus no iepriekšējās laulības un dzīvo mazā dzīvoklītī, kur vīram - finanšu un investīciju speciālistam Harijam Bormanam (abi attēlā) - nebūs vietas, un arī laulātajam draugam neesot lielāki apartamenti.

"Lai dzīvotu kopā, man vajag apstākļus, un es negribu nogalināt jūtas, cenšoties sadzīvot četriem cilvēkiem četrās sienās. Labāk pagaidu!" atzinusi aktrise.

Tiesa, Latvijā Skultes un Bormana laulība vēl neesot reģistrēta - tas notikšot tikai tad, kad sakārtosies sadzīve, un aktrisei arī esot nepieciešams laiks, lai visu kārtīgi apdomātu.

Pagaidām Skulte par savu ģimenes modeli priecājas. "Mēs kopā ar vīru ejam uz klubiem izdejoties. Es to nedaru viena, bet kopā ar otru. (..) Ir forši, ka var satikties, kādu laiku būt kopā, taču pēc tam nepieciešama atelpa," pārliecinājusies aktrise.

"Man patīk, ka ir izdevies apvienot abas šīs lietas - būt precētai un reizē brīvai. Jebkurā brīdī varu pabūt savā teritorijā, kurā neviens nejauksies iekšā. Pagaidām man tas patīk," intervijā žurnāla Una augusta numurā rezumējusi Skulte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!