Foto: Publicitātes foto

Latviešu aktrise Evija Skulte aizvadītā gada izskaņā saderinājās ar mīļoto vīrieti, igauņu uzņēmēju un grāmatu izdevēju Aimuru Krūsi, un jaunākās ziņas liecina, ka pāris plāno pagūt apprecēties vēl šovasar.

Šopavasar Skulte pašmāju presei stāstīja, ka precību datums nav nolikts un abi ar mīļoto nesteidzas mīt gredzenus. Aktrise pat pieļāva iespēju, ka kāzas varētu notikt nākamvasar.

Izdevuma "Vakara Ziņas" jaunākajā numurā Skulte atklājusi – viņa un Aimurs tomēr precēšoties šovasar.

Skulte izklāstījusi, kā pavadījusi vasaru, un noslēgumā arī piebildusi, ka gatavojas kāzām.

"Šajā vasarā piedzīvoju nelielu vilšanos par laika apstākļiem, jo gribēju pavadīt pilnvērtīgi laiku tepat Latvijā pie dabas. Taču, tā kā laikapstākļi mūs nelutināja, lielu daļu laika nācās pavadīt mājās. Līdzko uzspīdēja saulīte, izmantoju iespēju apceļot Latviju. Šovasar pabiju arī Lietuvā, Igaunijā, Francijā un Spānijā, bet tas bija īslaicīgi. Spēlēju arī vasaras izrādēs, tādēļ var teikt, ka daļēji atpūtos un daļēji darbojos.

Domāju arī par to, kā plānot savas kāzas. Līdz tam brīdim ir vēl daudz laika, bet kāzas būs šovasar," atklājusi Skulte.

Atgādinām, ka Skultes un viņas igauņu mīļotā attiecības publiskas kļuva 2017. gada pavasarī, kad abi kopā apmeklēja seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti. Vēlāk aktrise intervijās pašmāju presei atklāja, ka ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā.

Pirms tam Skultei bija visai vētrains dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Evija savulaik bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, bet 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli. Arī Aimurs vienreiz jau bijis precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!