Foto: Vida Press
Gadiem ilgi kinozvaigzne Kianu Rīvss tika uzskatīts par vienu no lielākajiem Holivudas vientuļniekiem, un daļa viņa fanu vienmēr bijuši ļoti norūpējušies par to, ka aktieris ir tāds vienpatis. Savukārt jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka viņš tomēr atradis mīlestību, un šī ziņa kļuvusi par sensāciju.

55 gadus vecais aktieris pirmdienas vakarā smalku kino industrijas Galā balli Losandželosā apmeklējis kopā ar savu draudzeni. Abi roku rokā defilējuši pa sarkano paklāju un mīļi pozējuši sanākušajiem fotogrāfiem.

Kā vēsta ārzemju prese, Rīvsa draudzene ir 46 gadus vecā māksliniece un filantrope Aleksandra Granta. Abi ir pazīstami jau daudzus gadus un sadarbojušies dažādos kopīgos projektos, bet nu viss liecina par to, ka draudzība pāraugusi romantiskās attiecībās.

Mediji ziņo, ka jau pirms pāris mēnešiem Rīvss un Granta kopā tika manīti kādā pasākumā.

Jāatzīmē, ka pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad visa pasaule bija pie Rīvsa kājām, viņa toreizējā draudzene Dženifera Saima bija abu kopīgā bērniņa gaidībās, taču meitiņa Eva pasaulē nāca nedzīva.

Pāris centās tikt traģēdijai pāri un bēdu dēļ pat pašķīrās. Drīz vien Rīvss saņēma vēl vienu likteņa triecienu – Dženifera gāja bojā autoavārijā. Sieviete pēc bērniņa zaudēšanas bija aizrāvusies ar narkotikām un antidepresantiem un, pēc kādas ballītes atgriežoties no Merilina Mensona mājas, gāja bojā autoavārijā.

Kianu pēc šī zaudējuma pavisam noslēdzās sevī, filmējās reti, vairījās no preses un, lai gan viņam gadu gaitā tika piedēvēti vairāki romāni, arī nopietnās attiecībās ar sievietēm vairs neiesaistījās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!