Foto: Vida Press
Paparaci izdevies tikt pie jauniem foto ar Holivudas aktrisi Andželīnu Džoliju (attēlā), un bildēs iespējams novērtēt ne tikai talantīgās dāmas daudzos tetovējumus, bet arī to, kā izmainījies viņas ķermenis.

Džolijas uzņēmumi tapuši Kambodžā - tur šobrīd tiek uzņemta aktrises režisētā filma First They Killed My Father. Tabloīdos un foto aģentūrās attēli izpelnījušies lielu ievērību, jo tajos redzami vairāki jauni tetovējumi, kas rotā sievietes miesu.

Tiesa, ne bez ievērības arī palicis fakts, ka Džolija pēdējā laikā pamatīgi izdēdējusi. Jau vēstīts, ka janvārī aktrise Losandželosā apmeklēja animācijas filmas Kung Fu Panda 3 pirmizrādi. Daudzus satrauca viņas slimīgais tievums.

Jaunākajos foto Džolijas izkāmējušo ķermeni iespējams novērtēt līdz katrai sīkākajai detaļai, jo bildēs viņa redzama kleitā ar šaurām lencītēm un atkailinātu muguru.

Vairāki fani pēc bilžu apskatīšanas sociālajos tīklos pauduši bažas, ka Džolijas veselībai draud briesmas. Bildēs skaidri redzams, ka no aktrises ādas izspiežas kaulu aprises, savukārt uz rokām saskatāmas cīpslas.

Pielūdzēji žēlojušies, ka aktrises ķermenis kļuvis pavisam trausls un sīciņš, bet no savulaik sievišķīgajām un seksīgajām aprisēm vairs nav ne vēsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!