Foto: Vida Press
Šomēnes aprit 17 gadi kopš pirmās "Harija Potera" filmas iznākšanas uz lielajiem ekrāniem, un dažas no stāsta ekranizācijas zvaigznēm joprojām ik pa laikam uzmirdz lielākos vai mazākos kino projektos. Savu aktiera karjeru cītīgi turpina bruģēt arī Toms Feltons, kuram franšīzē bija uzticēta nešpetnā Drako Malfoja loma.

Feltons, kuram septembrī apritēja 31 gads, bija redzams visās stāsta daļās, kas iznāca laika posmā no 2001. līdz 2011. gadam. Arī pēc Potera sāgas beigām viņš turpina rosīties šovbiznesā un ir piedalījies vairākās kinofilmās un TV projektos.

Šonedēļ aktieris atkal uzmirdzējis televīzijā, britu raidījumā "Good Morning Britain" stāstot par savu jaunāko veikumu – "YouTube Premium" seriālu "Origin". Tas ir zinātniskās fantastikas stāts par svešinieku grupiņu, kura cīnās par izdzīvošanu kosmosa kuģī, kas uzņēmis kursu uz kādu tālu planētu.

Tiesa, kā vēsta izdevums "Mail Online", daudz lielāku ievērību raidījuma skatītāji pievērsuši Feltona izskatam, nevis jaunajam seriālam, kurā viņš atveido vienu no galvenajām lomām.

Kā vēsta britu mediji, raidījuma skatītāji sociālajos tīklos satraukušies par Feltona izskatu un ne viens vien prātojis, ka viņu no visām Potera stāsta zvaigznēm laika zobs saudzējis vismazāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!