Foto: Vida Press

Anglijā šobrīd norisinās Bridžitas Džounsas filmu sāgas trešās daļas filmēšana. Stāsta galveno varoni, ar mīlas dzīvi un svaru neapmierināto žurnālisti Bridžitu, atveido Holivudas aktrise Renē Zelvēgere (attēlā), un atklātībā nonākuši foto, kuri jau atkal satraukuši daudzus talantīgās zvaigznes fanus.

Londonā tapušie attēli, kuros 46 gadus vecā Zelvēgere iemūžināta ārpus filmēšanas laukuma, raisījuši pamatu runām, ka aktrise jau atkal veikusi kādu skaistuma procedūru, kuras rezultātā viņas lūpas izskatās stīvas un uztūkušas.

Tāpat medijos iztirzāts Zelvēgeres stils. Viņa piefiksēta pavisam ikdienišķā apģērbā, ar nevīžīgā zirgastē saveidotiem matiem. Savukārt acis aktrise bija paslēpusi zem melnām saulesbrillēm, un daudzi viņas talanta cienītāji nobažījušies, ka saspringtais filmēšanas grafiks sievieti ļoti nogurdinājis.

Zelvēgerei pēdējos gados vairākkārt nācies publiski taisnoties un noliegt baumas, ka viņa aizrāvusies ar plastisko operāciju veikšanu. Tiesa, pasekojot līdzi tam, kā pēdējos 30 gados mainījusies viņas seja, grūti nepamanīt, ka aktrise sevi, iespējams, laika gaitā nedaudz uzfrišinājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!