Foto: Vida Press

Holivudas spīdeklis Džonijs Deps savulaik regulāri tika ierindots iekārojamāko un pievilcīgāko aktieru apkopojumos, bet pēdējos gados viņa dzīvi apvijuši dažādi skandāli, kas viņa glītajā vaigā iedzinuši vairākas rūpju rievas. Jaunākie foto liecina – kinozvaigzne izskatās pavisam čābīgi.

Paparaci Džoniju, kuram 9. jūnijā apritēs 55 gadi, aizvadītās nedēļas izskaņā piefiksējuši pie kādas Berlīnes viesnīcas, kur viņš faniem sniedzis autogrāfus. Kā vēsta izdevums "Mirror", bildes Depa fanu vidū izraisījušas manāmu satraukumu un uzvirmojušas bažas par aktiera veselības stāvokli.

Deps, paslēpies zem beisbola cepurītes un tumšām saulesbrillēm, izskatījies pavisam novājējis un neveselīgi bāls. Aktiera fani sākuši izteikt dažādus minējumus, kas vainojams pie tik dramatiskām vizuālajām pārvērtībām un svara zuduma.

Lai gan daži pielūdzēji prātojuši, ka Deps, iespējams, novājējis, jo gatavojas kādai lomai, vairums tomēr sliekušies domāt, ka aktieri piemeklējušas nopietnas veselības problēmas, kuras veicinājis noslogotais darba grafiks, stress un privātās dzīves likstas.

Kā vēsta ārzemju prese, Deps nesen devies koncerttūrē kopā ar Elisu Kūperu un Džo Periju, un aktiera pielūdzēji pieļāvuši – iespējams, viņam tā ir pārāk liela slodze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!