Foto: Publicitātes foto

Par UgunsGrēka skatītāju jauno mīluli kļuvis sezonas jaunpienācējs – Fēliksa dēls Svjatoslavs Zaicevs, kuru atveido aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā). Antons dzīvē esot tāds pats kā Svjatoslavs – viņš no sirds jūsmo par jauniegūto popularitāti, darbojas kā dakteris Klauns un neskumst par to, ka atlaists no darba teātrī sliktas latviešu valodas dēļ.

"Es līdz pēdējam brīdim neticēju, ka mani paņems tādā seriālā kā UgunsGrēks, protams, ka esmu ļoti, ļoti priecīgs," sarunā ar DELFI Izklaidi neviltotu sajūsmu par Svjatoslava lomu pauž Antons, kurš neslēpj, ka arī iepriekš bijis liels seriāla fans.

Fēliksa dēla lomas atveidošana viņam padodas bez problēmām, jo arī pats Antons esot tāds, kā Svjatoslavs - pozitīvs un amizants. "Skatītāji saka - nu, kā tā var? Kā var Fēliksam būt tāds dēls, Fēliksam taču nav tādu zobu!

Bet atcerieties, ka Svjatoslavu audzinājusi cita ģimene, Zaicevi. Nu, ko viņš var darīt - mamma bērnībā neparūpējās par dēla zobiem," ar humoru skatītājus urdošo jautājumu par to, kāpēc smukajam Fēliksam dēls ar tādiem zobiem, atbild aktieris. Joki par zobiem viņu neaizvainojot - patiesībā Antons ir tik dzīvespriecīgs, ka viņu teju nekas nespēj aizvainot.

"Braucu autobusā, pēkšņi cilvēki bariem sāk nākt klāt un saka - re, kur UgunsGrēks sēž! Katrs ar savu mobilo grib nofotografēties. Kā gan es varu atteikt, jo īpaši bērniem! Ejot caur Vecrīgu, man vesels bars nāk virsū un grib bildes!

Es neatsaku. Tā taču ir tikai viena minūte mana laika. Man ļoti patīk šī pozitīvā uzmanība. Ja citiem ir zvaigžņu slimība, es esmu parasts, vienkāršs cilvēks," popularitāti no sirds izbauda jaunais aktieris.

Priekpilnā puiša bērnība pagājusi bērnu namā, taču Antons teic, ka par bērnu nama laiku vairs nedomājot. Esot taču tik daudz pozitīvu lietu, uz kurām skatīties nākotnē, pagātnes atmiņās gremdēties nav vērts. Antons piedalās dažādos kino projektos un teātra iestudējumos, plašu popularitāti ieguvis kā CSDD kampaņas tēls Ātrums, kā arī darbojas kā dakteris Klauns.

"Man ļoti, ļoti patīk iepriecināt bērnus. Citi bērni tic, ka esmu īsts klauns, citi mani sauc par klaunu Ātrumu. Tagad, kad filmējos seriālā, klauna darbam nepietiek laika, bet kā būšu brīvāks, atkal atgriezīšos, un būšu klauns Fēliksa dēls," smejas jaunais aktieris. Piecus gadus viņš nostrādājis Jaunajā Rīgas teātrī, bet nesen atlaists.

"Mani atlaida nacionālu jautājumu dēļ. Administrācija pateica, ka es pārāk slikti runāju latviski, lai gan režisoru manas valodas zināšanas apmierināja. Piecus gadus nostrādāju, viss bija labi, bet pēkšņi tā. Taču daudz nepārdzīvoju, galu galā tiku taču UgunsGrēkā," galvu nenokar jaunais aktieris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!