Foto: Vida Press
Oklahomas, ASV, policijā ar iesniegumu par mēģinājumu nožņaugt vērsusies aktiera Devina Retreja draudzene, ziņo slavenību dzīves tabloīds TMZ. 44 gadus vecais Retrejs pasaulē vislabāk zināms kā komēdijas "Viens pats mājās" aktieris, filmā atveidojot mazā Kevina Makkalistera vecāko brāli Bazu.

Devins Retrejs un viņa draudzene 9. decembrī uzturējušies viesnīcā "Hyatt" Oklahomā, un abu starpā izcēlies strīds. Tas pāraudzis vardarbībā – kā apgalvots sievietes iesniegumā, Retrejs viņai sitis pa seju, ar roku aizklājis viņas muti un mēģinājis nožņaugt. Sievietei izdevies aizbēgt. Viņas vārds tiek turēts noslēpumā privātuma dēļ.

Portāls TMZ raksta, ka tajā datumā uz šo viesnīcu patiešām izsaukta policija iespējama sadzīviska strīda dēļ. Paši strīdnieki pēc tam nomierinājušies un "devušies savās nakts gaitās". Tiesībsargājošās iestādes apliecinājušas, ka aktieris nav aizturēts.

Aktiera pārstāvis paudis, ka tovakar "nekas fizisks nenotika", bet pēc strīda pārītis pavisam izšķīrušies.

44 gadus vecais Retrejs filmējies vairāk nekā 20 filmās, taču pasaulē viņu joprojām vislabāk atceras kā ķildīgo Bazu Makkalisteru, mazā Kevina vecāko brāli no filmas "Viens pats mājās". Reterejam arīdzan paredzēta loma šīs komēdijas turpinājumā, kas šobrīd top. Nav zināms, vai incidents ar draudzeni varētu ietekmēt aktiera karjeras tālāko virzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!