Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone, kura savulaik pasaules slavu un pielūdzēju pūļus iemantoja ar glābējas lomu aizvadītā gadsimta deviņdesmito gadu kulta seriālā "Pludmales patruļa" ("Baywatch"), joprojām nav zaudējusi jaunības dienu spozmi, un dažādi ārzemju mediji vēsta – viņa ir gluži kā vīns, kas ar gadiem kļūst tikai labāks.

Pagājušās nedēļas izskaņā Parīzes modes nedēļas ietvaros tika aizvadīta britu dizaineres Vivjenas Vestvudas jaunākās kolekcijas skate, un par vienu no apspriestākajām pasākuma viešņām kļuvusi 52 gadus vecā Andersone.

Efektīgā skaistule, kurai deviņdesmitajos gados tika piedēvēts sekssimbola statuss, žilbinājusi ar dīvas cienīgu vizuālo tēlu un burtiski nozagusi citiem fotogrāfu uzmanību ar tērpu, kas izcēlis un pasvītrojis viņas sievišķību.

Daudzi ārzemju mediji steiguši pavēstīt, ka Andersone modes skatē izskatījusies labāk nekā jebkad agrāk, un ne viens vien paudis nostāju, ka viņa ir izcils piemērs, kā šovbiznesa aprindās cienījami novecot, nepārspīlējot ar plastisko ķirurģiju.

Tāpat arī fani priecājušies par to, ka Pamela tikusi pāri šķiršanās sāpēm. Jau vēstīts, ka aktrise šovasar pielika punktu divus gadus ilgušajām attiecībām ar par viņu 18 gadus jaunāko franču futbolistu Adilu Ramī. Pamela pēcāk apgalvoja, ka mīļotais ne tikai bijis viņai neuzticīgs, bet arī fiziski viņu iespaidojis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!