Foto: Vida Press

Rudenī pirms diviem gadiem plašsaziņas līdzekļus pāršalca ziņa, ka šķiras viens no skaistākajiem pāriem Holivudā – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits. Svaigākie ziņu virsraksti liecina, ka starp abiem radušās jaunas nesaskaņas – bijušie mīlētāji nespēj vienoties par uzturlīdzekļiem bērniem.

Jau vēstīts, ka pārim ir seši bērni, no kuriem trīs ir viņu bioloģiskās, bet trīs – adoptētas atvases. Pēc šķiršanās meitas un dēli palikuši dzīvot kopā ar mammu, un ārzemju mediji vēsta, ka Džolija nesen vērsusies tiesā ar sūdzību, ka Pits visu šo laiku neesot maksājis nozīmīgus uzturlīdzekļus.

Abu aktieru vārds atkal plaši izskanējis medijos, un arī sensāciju mednieki ar kamerām nesnauž. Paparaci atkal sasparojušies un naski sākuši izsekot gan Džoliju, gan Pitu.

Šonedēļ fotogrāfu redzeslokā nonākusi Džolija, kura kopā ar abām vecākajām meitām Zaharu un Šilo devusies iepirkties Rietumholivudā.

Trijotnes gaitas slepus iemūžinājis fotogrāfs, kura uzņemtie kadri strauji izplatījušies ārzemju tabloīdos, un jau atkal atrasts iemesls patrīt mēles. Ārzemju mediji dedzīgi apsprieduši ne tikai Džolijas stilu un izskatu, bet arī viņa meitu Šilo, kura jau kopš bērnības ģērbjas kā zēns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!