Foto: Vida Press

Par vienu no dedzīgāk apspriestajām Britu filmu un televīzijas akadēmijas balvas (BAFTA) pasniegšanas ceremonijas viešņām kļuvusi Holivudas kinoaktrise Andželīna Džolija, kura apbūrusi ar sievišķīgu eleganci.

Svētdien, 18. februārī, notikušajā ceremonijā Londonā pulcējās viss kino industrijas zieds. Savukārt daiļā dzimuma būtnēm tā bija kārtējā iespēja nodemonstrēt savu gaumes izjūtu, un dažām ar izvēlēto tērpu izdevies trāpīt tieši desmitniekā.

Dažādu ārzemju mediju veidotajos vislabāk ģērbto pasākuma viešņu sarakstos gandrīz vienprātīgi par vienu no viselegantāk tērptajām atzīta Džolija, kura, solidarizējoties ar iniciatīvu "Time's Up", kas vērsta pret seksuālo uzmākšanos Holivudā un citās sfērās, bija ģērbusies melnā vakarkleitā.

Džolijas tērps bija apveltīts ar koķetu šķēlumu, kas ik pa laikam atsedza viņas slaidās kājas. Savukārt kailos plecus aktrise, pozējot fotogrāfiem, brīžiem piesedza ar tērpam pieskaņotu šalli.

Jau vēstīts, ka BAFTA balvu gan kā labākā filma, gan kā labākā britu filma ieguva britu dramaturga un režisora Mārtina Makdonas filma "The Billboards Outside Ebbing, Missouri" ("Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā"), bet ar citiem balvu saņēmējiem iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!